Hoe TOP werk jij?

22 sep 2020
Vanuit het bestuur van de NVBF is er aansluiting gezocht bij de campagne van het Programma Preventie Beroepsziekten van het ministerie van SZW en Focal Point Nederland (FOP) 'Hoe TOP werk jij? Pak lichamelijke belasting aan!' die op 28 oktober 2020 van start gaat!

De Nederlandse campagne is onderdeel van de Europese campagne Healthy Workplaces Lighten the Load.

Wat betekent dit voor jou? Door onze deelname ben jij vroegtijdig op de hoogte en kunnen we impact genereren door met alle leden de campagne uit te dragen bij onze klanten en stakeholders met als doel: Lichamelijke belasting op het werk verminderen!

Jouw goede voorbeeld in tekst en beeld?
Vraag vanuit SZW en Focal Point NL:
Voor de campagne zijn we op zoek naar praktijkverhalen, die als goed voorbeeld kunnen dienen voor werkgevers en werknemers over hoe je kunt omgaan met lichamelijke belasting. Dat kan bijvoorbeeld een bedrijf, werkgever of een team van werknemers zijn die een succesvolle aanpak of interventie heeft doorgevoerd op de werkvloer. We tekenen hun verhaal op in tekst en beeld.

Ken jij zo'n goed verhaal? Laat het ons dan (voor 1 oktober) weten via hoetopwerkjij@bkb.nl.
Graag met secretaris@nvbf.nl in de CC, zodat wij weten welke voorbeelden vanuit de NVBF-leden zijn ingediend, dat ondersteunt de verdere samenwerking.

Lees meer over de campagne Healthy Workplaces Lighten the Load.

Trefwoorden: