Onderzoek naar het gebruiksgemak van innovatieve meetinstrumenten voor het beoordelen van de houdingsbelasting op de werkvloer

25 jan 2021
Eind december ontvingen wij de vraag van Wouter Dittrich en Jolijn Dijksterhuis, twee vierdejaars studenten fysiotherapie aan het Saxion te Enschede, om een oproep te mogen plaatsen in de nieuwsbrief van januari 2021 voor medewerking aan hun onderzoek.

Hieronder vind je hun oproep. Doe allemaal mee!!!

Beste bedrijfsfysiotherapeuten,

Wij zijn vierdejaarsstudenten Fysiotherapie aan het Saxion te Enschede. Voor ons afstudeerproject doen wij onderzoek naar het gebruiksgemak van innovatieve meetinstrumenten voor het beoordelen van de houdingsbelasting op de werkvloer. Het doel van het onderzoek is om inzicht te krijgen in de voor- en nadelen van huidige meetinstrumenten en in de mogelijkheden voor het introduceren van innovatieve meetinstrumenten.

Voor het uitvoeren van het onderzoek zoeken wij bedrijfsfysiotherapeuten die zouden willen deelnemen aan het onderzoek. Het onderzoek bestaat uit een enquête. De enquête zal ongeveer 5 minuten van uw tijd in beslag nemen. Voor u een kleine moeite, voor ons erg belangrijk voor het behalen van ons diploma! Helpt u ons mee afstuderen?

Wij zullen u een persoonlijke mail sturen met daarin de vraag of u wilt deelnemen aan het onderzoek. Bij vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via het onderstaande mailadres!

Met vriendelijke groeten, Wouter Dittrich en Jolijn Dijksterhuis 447193@student.saxion.nl

Trefwoorden: