Register bedrijfsfysiotherapeut

Registratie en toetsing van eisen wordt uitgevoerd door de Stichting Registratie Bedrijfsfysiotherapeuten (SRBF). Onderstaand kunt u het aanvraagformulier voor (her-)registratie downloaden, alsook het Reglement Registratie Bedrijfsfysiotherapeuten van de SRBF.

Administratie SRBF

Secretaris SRBF

De heer A. Bieleman (h.j.bieleman@saxion.nl)   

Contactpersoon SRBF

Mevrouw A.M. Lutgert-Boomsma amlutgert@kpnmail.nl

Correspondentieadres SRBF

 

SRBF
T.a.v. administratie
Apeldoornseweg 9
8051 AA Hattem

Bankrekeningnummer SRBF

 NL 16 ABNA 0503209791

 t.n.v. SRBF in Hattem

Toegang SRBF-register

Een relevant masterdiploma op het terrein van de bedrijfsfysiotherapie (bijv. Master Arbeid en Gezondheid), geeft toegang tot het register Bedrijfsfysiotherapie. 

Voor meer informatie kunt u terecht bij Mevrouw A.M. Lutgert-Boomsma

Mastereis toegang SRBF Register Bedrijfsfysiotherapeuten najaar 2016

In de Algemene Ledenvergadering van het najaar 2012 is besloten tot:

  • “Het verplicht stellen van een masterniveau als instroomeis voor het SRBF-register. Deze instroomeis voor het SRBF-register zal ingaan 3 jaar na het starten van de eerste NVAO geaccrediteerde masteropleiding Bedrijfsfysiotherapie”. Dit is najaar 2016.
  • Voor herregistratie in het SRBF-register geldt het streven naar een masterniveau bij de beroepsuitoefening als bedrijfsfysiotherapeut. Tevens zal voor herregistratie in het SRBF-register een sterfhuisconstructie van toepassing zijn voor geregistreerden zonder Mastertitel. Dus diegenen die al ingeschreven staan (voor 1-9-2016) hoeven geen masterdiploma te halen om ingeschreven te blijven.

Vragen kunt u mailen naar: secretaris@nvbf.nl.

Trefwoorden: