U bent werkgever

Bedrijfsfysiotherapeuten en arbeidsfysiotherapeuten zijn beiden specialisten op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat (HBA). Ze zijn BIG-geregistreerd.

Wie zijn we

We hebben kennis van zaken in het creëren van een gezonde werkomgeving, het verminderen van verzuim en het verbeteren van de arbeidsproductiviteit.

De bedrijfsfysiotherapeut heeft kennis van pathologie, het menselijk lichaam, belasting & belastbaarheid in combinatie met die van bedrijfsprocessen, cultuur en mentale aspecten. Deze adviseur is expert in het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

De arbeidsfysiotherapeut is deskundig in de begeleiding van herstel van klachten in de context van zijn werkomstandigheden.

Samen werken aan gezond werk!

Uitval, een hoog ziekteverzuim of dit juist voorkomen? Met een goede inrichting van de werkplek en een optimale fysieke belasting van de werknemers zijn veel klachten te voorkomen. De vitaliteit van uw bedrijf is voor een groot deel afhankelijk van de werknemers. Gezonde werknemers werken met meer plezier, zijn beter inzetbaar en productiever!

Resultaat

In de praktijk heeft de bedrijfs- en arbeidsfysiotherapeutische aanpak zich bij vele werkgevers/organisaties reeds bewezen. Iedere geïnvesteerde euro levert € 2,- aan besparing op (ziekte)kosten op. Tellen wij daar de kosten van productieverlies en vervangingskosten nog eens bij op, dan is dit beeld zelfs nog gunstiger.

Trefwoorden: